A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.

További információ az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban.

Elfogadom
Menü

Jótállás, Garancia

JÓTÁLLÁSI - GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk.
Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát, a gyártók biztosítják Önnek. 
A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre szavatosságot vállalunk a termék információs lapján feltüntetett időpontig. 
A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt bárminemű minőségi hibája esetén a hibás termék cseréjére kötelezettek vagyunk.
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:
-    A termék teljes gyári csomagolása
-    A  nyugta vagy számla egy példánya
-    A cégünk által kiállított jótállási jegy/információs adatlap ( gépek esetén )
Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 
A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek minőségi problémája rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó minőségi hibák ( pl. szennyezett eszköz került a termékben, más tárolóba került áthelyes, más anyag került a termékbe, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártó, forgalmazó csak a hivatalos szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. 
A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  
Harmadik fél által szakszerűtlen kezelésből, használatból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.
Amennyiben a szavatossági idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon kollégánknál: 06 30 190 4141

Bővebb, részletesebb információkat a teljes Általános Szállítási Feltételeink között olvashat:  PURE ÁSZF