A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.

További információ az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban.

Elfogadom
Menü

SHR kezelés - fájdalom mentes szőrtelenítés

Hosszan tartó,fájdalommentes szőrtelenítés az egyik legújabb, innovatív szőrtelenítési technológia segítségével.

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése, melyet a fejlesztők azért adtak neki, mert ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól.

Ez a módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti. A kezelések gyorsabbak, hatásosabbak, kényelmesebbek, kevesebb fájdalommal járnak mint más IPL, lézer vagy E-Light technológiával végzett szőrtelenítés, a bőr pedig védettebb!

Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával, mely szintén különleges előny a többi kezelési módszerhez képest.


 

Miért jó az SHR?
  • Gyors és kényelmes kezelések
  • Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség
  • Szőke szőrszálakon is alkalmazható
  • Nyáron, barnult bőrön is alkalmazható

Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.


SHR, mint fájdalommentes szőrtelenítési módszer

A tartós szőrtelenítésnek ez a módja szinte teljesen fájdalommentes. Amennyiben olyan testrészen alkalmazzuk, amelyet sok szőr fed le, érezhető a fény pulzálása és némi melegség. Az enyhe csípő és kellemetlen érzés, mely a lézer és az IPL kezelés során érzékelhető, az SHR módszer használatánál nem jelentkezik. Az SHR módszert alkalmazhatjuk a test minden részén, kivéve a szem közvetlen környezetét.Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával

Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. Amíg a régebbi módszereknél a világos bőr és a sötétebb szőrszín volt szükséges a sikeres kezeléshez, az SHR módszernél nem ilyen szigorú a szabály. Persze a legjobb eredmény a világos bőr és sötét szőrszín kombináción lesz, azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is.  Emiatt nem jelenthet akkora nehézséget a sötétebb típusú bőr és világosabb szőrszínű embereknél a kezelés.

 

Mit jelent a kúraszerű alkalmazás?

A sikeres szőreltávolításhoz átlagosan 7-10 alkalom szükséges. (ez a szám egyénenként természetesen változó) A kúra időtartama kb. 1-1,5 év. A kezelések között az első három alkalommal 4-6 hét kell elteljen, ezután 2-3 havonta szükséges az ismétlés. A kúra után a kezelés tartóssága átlagosan 6-8 év, de ez a szám egyénenként több, kevesebb lehet. Ezután nincs szükség újabb kúrára, csupán 1 emlékeztető villantás kell.

Nincs nemhez kötve, Férfiak ugyan úgy igényelhetik, mint a Hölgyek!


 

 

SHR - HÖLGYEKNEK                                                                               SHR - FÉRFIAKNAK 

 

Keresés