Adatkezelési tájékoztató

Pósz-Ferter Cintia Éva e.v. mint a Pure Salon tulajdonosa (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak:

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) szerint az alábbi tájékoztatást adjuk.

Jelen adatkezelési tájékoztató az alábbi oldalak adatkezelését szabályozza: www.puresalonpecs.hu

Az adatkezelési tájékoztatót mindenképp olvasd át annak érdekében, hogy tájékozott légy a személyes adataid védelmével kapcsolatban.

Szeretnénk ha tudnád, hogy vállalkozásunk valóban a mindenkori jogszabályoknak megfelelve, a legnagyobb gondossággal kezeli és őrzi a személyes adataidat. 

A hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően készítettük el az ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT mely így bővebb tájékoztatást nyújt arról, hogy cégünk hogyan védi adataid, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaiddal.

A PURE Salon ( Pósz-Ferter Cintia Éva e.v. )  2018. május 25. napjától hatályos adatkezelési tájékoztatóját ITT olvashatod.

Adatvédelmi nyilatkozatunkat a következő link megnyitásával tudod átolvasni:  link itt található!

Amennyiben adataiddal kapcsolatban bármilyen kérésed van, kérjük, írj nekünk a puresalonpecs@gmail.com címre.

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok