SHR/E-light Duo „végleges” szőrtelenítés

SHR kezelés – fájdalommentes szőrtelenítés

Hosszan tartó,fájdalommentes szőrtelenítés az egyik legújabb, innovatív szőrtelenítési technológia segítségével.

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése, melyet a fejlesztők azért adtak neki, mert ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól.
Ez a módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti. A kezelések gyorsabbak, hatásosabbak, kényelmesebbek, kevesebb fájdalommal járnak mint más IPL, lézer vagy E-Light technológiával végzett szőrtelenítés, a bőr pedig védettebb!

Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával, mely szintén különleges előny a többi kezelési módszerhez képest.

Miért jó az SHR?

  • Gyors és kényelmes kezelések
  • Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség
  • Szőke szőrszálakon is alkalmazható
  • Nyáron, barnult bőrön is alkalmazható

Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.

SHR, mint fájdalommentes szőrtelenítési módszer

A tartós szőrtelenítésnek ez a módja szinte teljesen fájdalommentes. Amennyiben olyan testrészen alkalmazzuk, amelyet sok szőr fed le, érezhető a fény pulzálása és némi melegség. Az enyhe csípő és kellemetlen érzés, mely a lézer és az IPL kezelés során érzékelhető, az SHR módszer használatánál nem jelentkezik. Az SHR módszert alkalmazhatjuk a test minden részén, kivéve a szem közvetlen környezetét.

Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával

Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. Amíg a régebbi módszereknél a világos bőr és a sötétebb szőrszín volt szükséges a sikeres kezeléshez, az SHR módszernél nem ilyen szigorú a szabály. Persze a legjobb eredmény a világos bőr és sötét szőrszín kombináción lesz, azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is.  Emiatt nem jelenthet akkora nehézséget a sötétebb típusú bőr és világosabb szőrszínű embereknél a kezelés.

Mit jelent a kúraszerű alkalmazás?

A sikeres szőreltávolításhoz átlagosan 7-10 alkalom szükséges. (ez a szám egyénenként természetesen változó) A kúra időtartama kb. 1-1,5 év. A kezelések között az első három alkalommal 4-6 hét kell elteljen, ezután 2-3 havonta szükséges az ismétlés. A kúra után a kezelés tartóssága átlagosan 6-8 év, de ez a szám egyénenként több, kevesebb lehet. Ezután nincs szükség újabb kúrára, csupán 1 emlékeztető villantás kell.

Nincs nemhez kötve, Férfiak ugyan úgy igényelhetik, mint a Hölgyek!

SHR Hölgyeknek

Bajuszka

2.200 Ft

Áll

3.500 Ft

Bajusz + áll

10.500 Ft

Pajesz

2.000 Ft

Arc

5.000 Ft

Hónalj

5.000 Ft

Bikinivonal keskeny

5.000 Ft

Bikinivonal széles

6.000 Ft

Láb térdig

30.000 Ft

Teljes intim

9.000 Ft

Teljes comb

40.000 Ft

Teljes láb

65.000 Ft

Alkar

18.000 Ft

Teljes kar

25.000 Ft

Has

5.000 Ft

Popsi

5.000 Ft


SHR Uraknak

Hónalj

5.000 Ft

Láb térdig

28.000 Ft

Teljes comb

40.000 Ft

Teljes láb

65.000 Ft

Alkar

19.000 Ft

Teljes kar

39.000 Ft

Váll

15.000 Ft

Hát

30.000 Ft

Mellkas

15.000 Ft

Has teljes

15.000 Ft

Has keskeny

8.000 Ft

Popsi

15.000 Ft


Az árak forintban értendők, és érvényesek 2022.06.15-től újabb árjegyzék kiadásáig.

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok