Kozmetikai kezelések

PROFESSZIONÁLIS KEZELÉSEK

A PURE Salon-ban nagy hangsúlyt fektetünk az elektrokozmetika mellett az „ÉRINTÉS” fontosságára. Miért van ránk ilyen hatással egy érintés…?

Miért vált ki jóleső érzést az emberi kéz érintése, és miért történhet meg az, hogy ez a „jóleső érzés” képes egész valónkat átjárni, képes azonnali segítséget nyújtani a gondok-, a testi és lelki fájdalmak-, problémák- megoldásában…? A tudományos válaszon évek óta kutatók, szakpszichológusok dolgoznak, így a pontos választ mi sem tudjuk. Azonban az bizonyossággal bír, hogy a kézzel történt arckezeléseink során a lelki „fájdalom” elcsendesedik, és a zsongó békében megnyugodva érzed azt az emberi kezet, amely a váratlanul Reád zuhant mélységes nyugalomban maximális odaadással, szakmai tudással és azonnali hatásos eredménnyel biztosítja bőröd részére a megújulást, a szépséget, a fiatalságot. Ha nem hiszed, járj utána.

Kozmetikai kezeléseket Koch Barbara mesterkozmetikus végzi, kihez időpontot a 06 30 190 4141 telefonon kérhetsz, ill. a foglalásodat intézheted önállóan is online foglalási rendszerünkön keresztül.

Időpontot foglalok

Kozmetikai kezelés árak

Vitalizáló arcmasszázs natúr kozmetikummal

4.900 Ft

Vitalizáló arc- és dekoltázs masszázs natúr kozmetikummal

6.300 Ft

Arcmasszázs tápláló, regeneráló pakolással

6.300 Ft

Arc- és dekoltázs masszázs tápláló, regeneráló pakolással

7.900 Ft

Tisztító / Tini kezelés (nyomkodással, tisztítással)

8.350 Ft

Tini bőrszépítő program 6 alkalomra, ajándék kozmetikumokkal

Ajándék fekete szappan 35 ml; szérum bőrtípushoz igazítva; Ichtiolos korrektor

57.500 Ft


Nagykezelés Ilcsi almás-citromos szérummal: pórusösszehúzó, tonizáló, puhító, vitamin feltöltő, feszesítő masszázzsal, gépi hatóanyag

Arcra

10.800 Ft

Arcra és dekoltázsra

13.500 Ft


Nagykezelés Ilcsi almás-citromos szérummal: pórusösszehúzó, tonizáló, puhító, vitamin feltöltő, feszesítő masszázzsal, gépi hatóanyag bevitellel

Arcra

11.700 Ft

Arcra és dekoltázsra

13.950 Ft


Ultrahangos szérumbevitel, ránckezelés―kezelési díj felett

+ 3.000 Ft

VIO fertőtlenítő kezelés-kezelési díj felett

+ 2.000 Ft


A kezelések ára forintban értendő, és érvényes 2023.03.01-től újabb árjegyzék kiadásáig.

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok