Mélymeleg terápia

Mélymeleg takaróval történő terápiás kezelés

Méregtelenítés, immunrendszer erősítés, fogyás – relaxáló pihenés közben / fantasztikus mellékhatásokkal!

A mélymeleg terápiás takaró hatását már több ezer éve is felhasználták gyógyításra, manapság pedig előszeretettel alkalmazzák a szépségiparban, leginkább testsúlypanaszok, és az egyre elterjedtebb narancsbőr kezelésére. A test felmelegítése jótékony hatású a szervezet egészére nézve, a meleg érzet már önmagában kellemes, és elősegíti a relaxálást. A hő hatására a vérkeringés az egész testben élénkebb lesz, a szervek vérellátása fokozódik, az anyagcsere és a kiválasztás is gyorsabb fokozatra kapcsol, emellett az immunrendszer és a hormonelválasztás is aktívabbá válik.

A meleg hatására nem csak a testünkben kötött formában lévő zsírok lebomlása kezdődik el, de felgyorsul a salakanyagok elszállítása, így a narancsbőr tünetei is csökkennek.

Ez az egyik leghatékonyabb hőmérséklet változáson alapuló kezelés, mely a hőmérsékletváltozások testünkre gyakorolt pozitív hatásait aknázza ki.

Élettani hatásai

 • Zsírmobilizáló és nyirokáramlás stimuláló hatása révén elősegíti a cellulit leépülését is.
 • Rendkívül hatékony kalóriaégető.
 • A testszövetek mélyében képződő meleg hatás következtében intenzív verejtéktermelés lép fel mely elősegíti a méreganyagok bőrön keresztüli távozását is.
 • A hő hatására kitágulnak az erek több tápanyagot és oxigént képesek szállítani, javítva ezzel a sejtek anyagcseréjét és a szervezet általános biokémiai funkcióit.
 • Nagyon látványos hatása van a bőrre.
 • Pórustisztító és sejtregeneráló hatású.
 • A kényelmes fekvő pozició miatt az izmok ellazult állapotában, sokkal könnyebben tud távozni a méreganyag.
 • Magas vérnyomásban szenvedőknél is alkalmazható fogyasztó kezelés. 
 • Az immunrendszerre kifejtett pozitív hatásánál fogva fokozza a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét.

Alakformálás

A készülék 32-82 Celsius fokos belső hőmérsékletének létrehozásával beindítható az emberi szervezet hőszabályozási folyamata, melynek során a megemelkedett hőmérsékletet a test intenzív kalóriaégetéssel igyekszik leküzdeni. Ezért a kezelés sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre is és akár több kiló fogyást is eredményezhet. A meleg hatására nem csak a testünkben kötött formában lévő zsírok lebomlása kezdődik el, de felgyorsul a salakanyagok elszállítása, így a narancsbőr tünetei is csökkennek. Ezt a folyamatot különböző cellulitisz elleni, illetve karcsúsító krémekkel, vagy testtekercselő fóliával lehet még erősíteni. Kezelés után a test kontúrja határozottan feszesebbé válik.

Bőrfeszesítés

A meleg hatására az erek kitágulnak, így fokozódik a bőr vérátáramlása, javul a sejtek tápanyagellátása. A terápia a bőr salakanyagainak kiürülését, felgyorsulását is eredményezi, kollagén rostokra kifejtett hatás következtében feszesebbé és fiatalabbá válik a bőr. Az alkalmazott hatóanyagok tartósan és látványosan fejtik ki hatásukat, amelynek eredményeképp bőrünk feszesebb és selymesebb lesz.

Hatóanyag bevitel fokozása

A mélymeleg terápia hatására kitágult erek és bőrpórusok miatt felgyorsul a különböző hatóanyagok bejutása, amit tovább fokoz a bőr vérellátásának fokozódása is. Krémek, szérumok, pakolások eredményesebben bevihetők, mint hőhatás alkalmazása nélkül, a hatás pedig tartós és látványos.
 

Immunerősítés

A mélymeleg terápia a bőr és az alatta lévő szövetek hőmérsékletének megemelésével stimulálja a nyirokrendszer és az immunrendszer működését is. A meleg hatására javul a kötött formában lévő zsírok lebomlása, az izzadás pedig lehetővé teszi a folyamat során kiválasztott salak- és méreganyagok távozását. A termo takaró az egész test felületén stimulálja a nyirokrendszer, s ezáltal az immunrendszer működését.
 

A mélymeleg takaró terápia NEM javasolt

 • Pace marker
 • magas vérnyomás
 • bármilyen gyulladásos folyamat
 • szívbetegség
 • várandósság, szoptatás
 • rossz általános kondíció
 • gyermekeknél általában

Használható önmagában, vagy egyéb más kezeléseink kiegészítőjeként.

Önmagában történő alkalmazás esetén a kezelési idő 45 perc.

A kezelés ára

Kezelés ideje 45 perc

3.500 Ft

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok