Elektro-kozmetika

Elektro-kozmetikai kezelések sejtszintű megoldással

A jövő már félig itt is van…

A bőr öregedése sajnos elkerülhetetlen, azonban a folyamat lassítása körültekintően megválasztott kezelésekkel és termékekkel nagyon is lehetséges!
A tudomány mai állása szerint az öregedés számos kellemetlen velejáróját késleltethetjük.
Bizonyára Te is igyekszel eltüntetni a korral járó kollagén vesztést, a megereszkedő ráncos bőrt, hiszen a fiatalos, feszes külső számos előnnyel jár.
Ha mindezzel egyetértesz, akkor mindenképp várunk szalonunkba jó néhány hatásos kezelés sorozattal.

Ha mezoterápia, akkor MESO-LASER sejtszintű megoldások

FILOZÓFIÁNK:  INNOVÁCIÓ. HATÉKONYSÁG. PRECIZITÁS. Soha nem érjük be kevesebbel.

A szépségápolás új korszaka Magyarországon.

A hazai anti-ageing szolgáltatások jelentős része csak a tünetek kezelésére fókuszál, és nem nyújt valódi megoldást a bőr öregedésére. Rengeteg az ellenőrizetlen, alacsony hatásfokú termék, amit megfelelő technológiai és szakmai háttér nélkül alkalmaznak. Ezzel vendégek ezreitől veszik a lehetőséget, hogy boldogok és magabiztosak legyenek a bőrükben.

Mi azért dolgozunk, hogy ezt megváltoztassuk. Célunk, hogy elterjesszük az igazi anti-ageing kultúrát Magyarországon. Azt a kultúrát, ami nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem tudatosan, időben és szisztematikusan közelíti meg a bőr öregedési folyamatát. Szeretnénk, hogy Magyarországon is minél többen megtapasztalhassák a nyugati színvonalú anti-ageingben rejlő lehetőségeket, és egyre többen legyenek boldogabbak és elégedettebbek a külsejükkel.

Elérhető luxus: a szuperprémium kategória

A luxus szépségápolási márkák sokak számára elérhetetlen áron kínálják kezeléseiket és termékeiket. Ám ez az ár gyakran nem az összetevők tényleges értékét tükrözi, hanem a termékek mögött álló marketinget. Az általunk választott márka nem ilyen. Az Age Attraction a legjobb hatékonyság filozófiáját követi: szuperprémium minőséget kínál, annak megfelelő piaci áron. Az elérhetetlen luxus helyett arra fókuszál, hogy amit ígér, az valóban működjön.

® VÉDJEGYOLTALOM – GARANCIA A HATÉKONYSÁGRA

A német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék igazi áttörést jelent a mezoterápiában. Megjelenésével új korszak nyílt a prekozmetológiai kezelések területén, és egy teljesen új iparág született: a lézeres mezoterápia. Ezek a kezelések éppen ezért szigorú védjegyoltalom alatt állnak. A MILSYS® védjegy garanciát jelent neked arra, hogy a kezelés során valóban az innovatív Meso Laser technológiát alkalmazzák, hiszen kizárólag ezzel végezhető eredményesen a LÉZERES MEZOTERÁPIA kezelés, a FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA kezelés és a CW LASER rétegelt hyaluronsavas feltöltés.    

Kezelések részletes leírása az aktuális kezelési díjjal megtekinthető az alább felsorolt kategóriák megnyitásával.

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok