Rádiófrekvenciás arckezelés


HATÉKONY, FIATALÍTÓ ELJÁRÁS, RÁNCFELVARRÁS + LIFTING SEBÉSZETI BEAVATKOZÁS NÉLKÜL!
Thermális rádiófrekvenciás, vákuum ARCKEZELÉS soft lézerrel, CÉLZOTT HIALURON bevitellel

PowerShape2 integrált arcfiatalító rendszer, amely a multipoláris rádiófrekvenciát, a thermális bipoláris RF-et, a vákuum szívóerejét és a soft-lasert kombinálja a kiváló kezelési eredmények érdekében.
A rádiófrekvenciás arckezelés az egyik legmodernebb technológia a bőr állagának javítása érdekében.

Multipoláris és bipoláris RF – zsírbontás, hő általi sejt-anyagcsere fokozás, bőrfeszesítés. Az új generációs multipoláris rádiófrekvencia energiája fájdalommentesen jut be mélyen a bőrbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. A kisméretű arckezelőfejjel történő RF kezelés közvetlenül a bőr kollagénben gazdag rétegében fejti ki hatását. A létrejövő hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb arcot eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására. A kisméretű multipoláris RF kezelőfej vörös fényű LED fényterápiát is tartalmaz, amely segítséget nyújt a bőrsejt állomány megújulásában.

Non-invazív kezelés, mely teljesen fájdalom-, szike- és tűmentes, látható és egyedi eredménnyel!

A rádiófrekvencia hatással van az apróbb ráncokra, kisimítva azokat, miközben az arckontúrokat is nagy mértékben feszesíti.
A hatás azonnal látható és tartós.

Hogyan működik a rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvenciák arra stimulálják a vendég szervezetét, hogy a saját kollagén termelését indítsa be. A kezelés során a rádiófrekvenciás eszközzel felmelegítik a bőrt körülberül 40 fokra, ettől azonban nem kell megijedni, melegségérzetet igen, de disz-komfort-, fájdalom-, égő érzést nem lehet tapasztalni.

Körülbelül 30 percig tart a kezelés az arcon, végeztével pedig visszatérhet a mindennapi rutinjába, nincs arcpír, vagy fájdalom, ami korlátozná a tevékenységeiben.
A rádiófrekvenciás arckezelés eredménye azonnali, mert a kollagénrostok a hő hatására feszesebbé válnak, így akár egy fontos esemény előtt is érdemes lehet elvégezni.  A hatás azonban tartós, mivel hosszú távon, akár a kezelést követő hat héten át- serkenti a kollagén termelést. 
Különösen hatásos apró ráncok halványítására, az arcbőr, az áll megemelésére, feszesítésére.

A kezeléssel

 • serkentjük a kollagén képződését
 • megemeljük a megereszkedett bőrt
 • feszesítjük, ránctalanítjuk, újra kontúrozzuk az arcot
 • eltüntetjük a táskákat a szem alatti területről
 • stimuláljuk a zsírsejtek metabolizmusát
 • világosítjuk a napfoltokat

A folyamat hosszú távú eredménye 2-3 hónap alatt épül fel egy természetes kollagén rekonstrukció által, ami tartósan feszesebb bőrszövetet, fiatalosabb arcot eredményez.

Az RF energiának a multipoláris kezelőfej által biztosított célirányos bejuttatása nagyobb hatékonyságot eredményez, jól mérhető eredményekkel a zsír. és ezáltal a kontúrcsökkentésben és a kollagén és az elasztin termelés stimulálásában.

 • intenzíven felmelegíti a bőrszövetet 5 – 15 mm mélységig a kezelőfej típusától függően, mely során semmi kellemetlen érzet nem éri a vendéget
 • nagymértékben stimulálja a zsírsejtek metabolizmusát és a zsírégetést
 • stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket
 • javítja az oxigén sejt közötti megoszlását a szövet hőmérsékletének a megemelése révén
 • javítja a mikrokeringést

Kis méretű multipoláris RF arckezelőfej

Nagyszerűen alkalmas az arcbőr feszesítésére és a nyirokkeringés javítására.       

 • 2 MHz-es multipoláris rádiófrekvencia
 • max. 680 Hgmm vákuumnyomás
 • LED (vörös)
 • hatékony kezelés, 4-féle pulzáló mód 

Thermális arckezelőfejek

Az arc applikátor hőenergiája nem ablatív módon penetrál mélyen a bőrbe. Hatására a bőrfelszín károsítása nélkül vagyunk képesek stimulálni a kollagén-termelődést. Kiváló eredményességgel használható face lifting-re, ránccsökkentésre és arcfeszesítésre.

 • 2 MHz-es bipoláris rádiófrekvencia
 • kezelhetők vele a nehezen hozzáférhető és érzékeny arcterületek (pl. szemkörüli, szájkörüli területek)

A kezelés időtartama:   30-35 perc

A kezelés ára

1 alkalmas kezelés

12.000 Ft/alkalom 

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok