Kényeztetés testnek, léleknek

Innovatív, professzionális, fájdalommentes, hatékony és látványos kezelések

Rohanó világunkban minél kevesebb idő jut Önmagunkra akkor, amikor a káros környezeti hatások és a feszült, stresszes életvitel kimagasló szinten roncsolja bőrünket, testünket, lelkünket.

Én, mint családanya és üzletasszony minden nap mindezt megéltem, és minden nap úgy feküdtem le, hogy már megint nem volt idő Önmagamra.

Holott Belőlünk csak egy van, és tennünk kell annak érdekében, hogy ez az „egy” sokáig élvezze az életet, sokáig adhassunk Önmagunkból szeretteinknek, sokáig számíthassanak ránk gyermekeink, unokáink. Nem lehetünk önzők, nem attól lesz teljes az élet, ha feláldozzuk Önmagunkat, életünk attól válik boldoggá, ha adhatunk, ha sokáig fontosnak és szükségesnek érezzük magunkat – ha a tükörbe nézve elégedettek vagyunk a látvánnyal.

Ehhez tennünk kell, és az egészséges életvitel mellett kényeztetnünk kell testünket, lelkünket, ettől lesz komplett az Önmagunkra fordított energia.

Megérdemeljük, sőt tudatalattink követeli is hogy szépnek és kipihentnek lássanak mások-, lássuk Önmagunkat-, és ne csak lásd, de ÉREZD is.

Célunk, hogy természetesnek érezd azt, hogy időt KELL szakítanod Önmagadra.

ÉREZD és ÉLVEZD a végeredményt!

Hölgyeim és Uraim! Belőlünk csak egy van, kötelességünk megadni Önmagunknak azt, amitől a „holnap reggel” is szépen indul!

Miért alkudnánk meg részleges szolgáltatással, amikor teljes körű, professzionális, innovatív, exkluzív, organikus és természetes hatóanyagokkal való kezelést is igényelhet!

Szépségszalonunk számos exkluzív, non-invazív (fájdalom mentes) szolgáltatással várja Vendégeit, melyek között megtalálható:

 • naturális biokozmetika, non-invazív elektrokozmetika, IPL/SHR végleges szőrtelenítés
 • MILSYS® lézeres tű nélküli esztétikai arc kezelések (átmenet a kozmetika és a plasztikai sebészet között)
 • MILSYS® lézeres tű nélküli mezoterápia arc- és testkezelés
 • Thermális rádiófrekvenciás arckezelés célzott hyaluron bevitellel, vákuumos újra kontúrozással
 • Oxygeni hajgyógyászat
 • Aesthetic Focus Laser – ajakdúsítás
 • Ilcsi kozmetika szépítő füvekkel
 • Körömépítés és esztétikai pedikűr: Shellac
 • L’oreal fodrászat
 • Kollagéncsöves bőrszépítő, barnító szépségkabin
 • DoctorLife DL1200 nyomásterápián alapuló professzionális nyirokmasszázs

TOVÁBBÁ Pécsett egyedülállóként megtalálható nálunk a EunSung PowerShape2 alakformáló és arcfiatalító rendszer. Ez a szolgáltatás egy komplex alakformáló valamint anti-cellulit kezelési módszer, amely a vákuum erejét (gyorsítja a keringést és formálja a testet) kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciával (zsírbontást végez, valamint elősegíti a bőr metabolizmusát és fiatalítja azt), illetve a lipolézer technológiával (fokozza a zsírbontást és elősegíti a zsír szervezetből való távozását).

Várunk Benneteket Hölgyek, Urak, lányok, fiúk, és kellemes relaxációt, szépülést kívánok Mindannyitoknak!

Képek a szalonról

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok