Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat a Pure Salon kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Pure Salontól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Pure Salon birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.puresalon.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

GDPR NYILATKOZAT:
Mi a PURE Salon-nál ( Pósz-Ferter Cintia Éva e.v. ) nyilatkozunk, hogy a mindenkori jogszabályoknak megfelelve, a legnagyobb gondossággal kezeljük és őrizzük a személyes adataidat. 
A hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően készítettük el adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt arról, hogy vállalkozásunk hogyan védi adataid, valamint arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaiddal.
A Pure Salon ( Pósz-Ferter Cintia e.v. ) 2018. május 25. napjától hatályos adatkezelési tájékoztatóját ITT olvashatod. Amennyiben adataiddal kapcsolatban bármilyen kérésed van, kérjük, írj nekünk a puresalonpecs@gmail.com mail címre.

Adatvédelmi nyilatkozatunk bővebb dokumentációját ITT olvashatod el. ( a bejegyzés egy pdf. filét tartalmazó linkhez vezet )

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok