Alakformálás, Vitalitás

Alakformálás = Vitalitás = Magabiztosság

Mit is jelent? Nem megalkuvást vagy elfogadást, hanem elégedettséget önmagunkkal szemben!

Alakformálás – Testszobrászat  = Mi ezt nyújtjuk Neked!

TÉVHIT 

  • a zsírbontás messze nem alakformálás!
  • a kavitációnak nincs bőrfeszesítő vagy narancsbőr csökkentő hatása!

VALÓSÁG

  • VALÓDI alakformálás NINCS célzott hőenergia bevitel nélkül!
  • VALÓDI alakformálás NINCS vákuumtechnológia nélkül!
  • VALÓDI alakformálás NINCS hullámmasszázs berendezés nélkül!
  • VALÓDI alakformálás NINCS infravörös fény, vagy soft lézer nélkül!

Miért is?

Az alakformálással kapcsolatban a legsúlyosabb tévedés az, ha valaki azt hiszi, hogy egyetlen technológia használata megoldást nyújthat sok-sok év helytelen életmódjából fakadó összetett problémára. 
A szimpla zsírbontás nem alakformálás. Ha megpróbálnád néhány zsírbontó kezeléssel megoldani a kérdést, és ráadásul még eredményesek is a kezelések, akkor azt érnéd el, hogy a kezelést követően sokkal puhább kötőszövettel, lógóbb, petyhüdtebb bőrrel fogsz szembesülni pár napon ( !! ) belül. … és bizony pár hét múlva pedig a a megfelelő elvezetés hiányában a lebontott zsírok ráadásul szépen vissza is épülnek a zsírszövetbe.

Nézzük meg, hogyan is épül fel egy optimális alakformáló rendszer!

A jó kezelés sorozat kombinálja az egyes technológiákat ( Zsírbontás – rádiófrekvencia – vákuum – Soft lézer = PowerShape2 + hullámmasszázs + infraszauna hatású kezelések + Wiener aromaterápiás fáslizás + kezelések közötti otthoni életmód… ) .

Ez azért fontos, mert hogy a különböző technológiák változatos módon hatnak a szervezetre.
Zsírbontás mellett gondoskodni kell a bőr feszesítéséről, a lebontott salakanyagok és más felesleges anyagok kiürítéséről a szervezetből.

A legtöbb szalonban mindennek csak egy részét használják fel, hisz ha mindezt meg szeretnék valósítani, ahhoz rengeteg különféle gépre lenne szükség, ami egyrészt a szalonnak nagyon magas beruházást jelent, másrészt a vendégnek a különböző gépekkel történő kezelés pedig rengeteg időt ….

PowerShape2 – Pécsett elsőként nálunk! – legyen szó egy apróbb és egyszerűbb esztétikai probléma kezeléséről, vagy a test teljes újraformálásáról.

Szalonunkban minden rendelkezésre áll a tökéletes alakformálás elérése érdekében – minőségi és csúcskategóriás technológiák melyek segítségével megoldást tudunk kínálni a legkényesebb alakkal kapcsolatos problémákkal is. Mindezt csupán két gép használatával, így az előzőekben felsorolt számos kezelés időigénye a csúcskategóriás kezelőeszköznek köszönhetően csupán 1-1,5 óra időintervallumra csökken.

A döntés, a cél és a várt eredmény CSAK Rajtad áll!

DoctorLife DL1200 – legújabb professzionális, 12 kamrás csúcskategóriás hullámtechnológián alapuló nyirokmasszázs. Tudtad, hogy az alakformáló kezelés, ami után nem használnak hullámmasszázs berendezést, FÉLBE VAN HAGYVA?!

Infraszauna hatású mélymeleg takaró, mely kezelések kiegészítőjeként a méreganyagok elvezetésében, bőrfelszín feszesítésében tud segítséget adni.

Thalion szérumok, melyek a hatékonyságot maximálisra növelő alakformáló, zsírégető, bőrfeszesítő termékek –  Magas koncentrációjú algák és tengeri kivonatok, melyek elindítják a karcsúsodás  és a méreganyagok eltávolításának folyamatát.

… és nem utolsó sorban: alakformálás két kezelés között! A kezelés annyira lesz tartós, amennyire Te akarod! 

Rengeteget tudsz az alakformálás elérése és megtartása érdekében tenni a megfelelő életmóddal. A legjobb kezelés, a tökéletesen megválasztott és elvégzett program is kudarcra van ítélve ha a kezelések között ugyan azt a negatív életmódot folytatod, mint ami miatt az alakformáló kezelés mellett döntöttél. 

És még egy nagyon fontos információ! Szalonunk szakemberei az alakformáló kezeléseket személyre, problémára szabottan, egyéni programok kialakításával végzik.
A személyre szabott programsorozat felépítésének feltétele konzultáció, mely teljesen díjmentes.

Kérlek olvasd el összefoglalónkat a kezeléseinkről, valamint szeretnénk felhívni a figyelmet a kedvezményes bérlet konstrukcióinkra is.

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok