Szempilla lifting

Hidd el, lehet gyönyörű szempillád műszempilla nélkül is!

A szempilla lifting egy olyan eljárás, ami a szempillákat a szempillatőtől emeli meg, és ívesen vezeti felfelé a szemöldök irányába. Az eredmény: TARTÓS szempilla emelés, íves, hosszúnak tűnő, mégis abszolút természetes szempillák.
Az eljárást követően a pillák ugyan olyan puhák és selymesek maradnak, mint amilyenek a lifting előtt voltak, és bármilyen szempillaspirállal festhetőek, sminkelhetőek, akár olajos lemosóval és krémmel is kenhetők!

A szempilla lifting eljárásnál nem használunk semmiféle ragasztót, vagy műpillákat, mégis látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is akik idegenkednek a 3D műszempillától, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetnek 3D szempillát.

És hogy kinek ajánljuk?

 •   Azoknak, akiknek egyenes szempillájuk van, és emiatt lényegesen rövidebbnek, sőt, néha nem létezőnek tűnnek a pilláik.
   
 • Azoknak, akik idegenkednek a műszempillától, mégis szeretnének hosszúnak látszó, ívelt szempillát.
   
 • Azoknak, akiknek lelógó szemhéjuk miatt nem nagyon látszanak a szempilláik.
   
 • Azoknak, akik csak 2 havonta szeretnének a szempillájukkal foglalkozni.
   
 • Azoknak, akik gyors és tartós megoldást szeretnének.
   
 • Azoknak, akik a 3 D szempilla helyett keresnek egy alternatív, természetesebb, gyorsabb, és költségkímélőbb megoldást.

Ár

A kezelés időtartama kb. 90 perc

8.500 Ft

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok