Sminktippek a mindennapokban – I. rész

blog_pic2

Mire figyelj, mit kövess, mit ne csinálj:

Már az alapozásnál elkövethetünk pár hibát, amennyiben az alábbi összefoglalóban jelzetteket nem tartjuk be:

1, Bőrradírozás, bőrápolás:  ahhoz, hogy szépen feltudjuk vinni az alapozót nagyon fontos a heti rendszerességű bőrradírozás / peeling kezelés és a mindennapi hidratálás a bőrtípusnak megfelelő készítményekből – ha bizonytalan vagy, kozmetikusod biztos tud segítséget adni.

2, Megfelelő alapozó kiválasztása:

– Minden bőrtípusnak javasoljuk a Karaja BB bőrtónus tökéletesítő krémet ami akkor fedi fel titkát, amikor a bőrrel érintkezik: varázslatos színe mikro-kapszulákból szabadul fel, amelyek olyan pigmenteket tartalmaznak, melyek észrevétlenül illeszkednek az arcszínhez, fokozva és tökéletesítve ezáltal a bőrtónust, üde, ragyogó matt hatást eredményezve.

-Kevert és olajos bőrre javasoljuk a Karaja Photo Finish mattító hatású alapozóját, mely ragyogóvá teszi az arcot anélkül, hogy az fénylene. Egész napon át tartó kényelmes viseletet biztosít.

-Normál és száraz bőrre tanácsoljuk a Karaja Scin Velvet ragyogó, bőrfeszesítő alapozóját mely egyszerre tökéletes, természetes és ragyogó hatást ad egész napon át. Ginkgó bilobát és komló kivonatot tartalmaz, melyek segítenek megerősíteni a bőr struktúráját és védenek az öregedés ellen.

A következő nagyon fontos lépés a szemöldök:

1, A szemöldök igazán akkor lesz szép, ha megfelelően van formára igazítva. Ne kontárkodj, kérd kozmetikusod segítségét minimum két heti turnusokban.

Ha nem tudod kihez fordulj, javasoljuk mesterkozmetikusunkat Koch Barbit.  smiley

Önállóan, online is be tudsz jelentkezni hozzá a következő link megnyitásával: https://www.bwnet.hu/beautician/74256?salon=Pure%20Salon%20&t=gallery

2, Szemöldök mérete:

Hol kezdődjön és meddig tartson?

A szemöldök ideális mérete mindannyiunknál más, melyet az arc mérete, formája határoz meg. Azonban bármilyen is, a tökéletes formához következő lépéseket mindig tartsd be:
Szemöldökceruzával jelöld be a következő pontokat:

  1. Az orrcimpától és a külső szemzugig húzott egyenes folytatása – ez lesz a szemöldököd kezdete.
  2. Az orrcimpától a pupillán át a szemöldök legmagasabb pontjáig húzott egyenes – ez lesz a szemöldökön legmagasabb pontja
  3. Az orrcimpától a külső szemzugon át húzott egyenes folytatása – ez lesz a szemöldököd vége

Finomításként használhatsz szemöldök ceruzát, melyből az egyik legtökéletesebb megoldás a Karaya szuper tartós vízálló szemöldökformázója, 10 órán át nem mozdul és vízálló!  Karja ABSOLUTE BROW SHAPER NO. 1,2

Miért is a Karja termékeket tanácsoljuk sminkeléshez?
A dekorkozmetikai ipar vezetői között számon tartott vállalat termékeit a kiváló minőség és a folyamatos innováció fémjelzi.
A Karaja Make Up termékeket rendkívül nagy szakértelemmel, a legkorszerűbb berendezéssekkel és a legmagasabb tisztaságú alapanyagokból készítik.
A kiváló minőség, a megbízhatóság, valamint a termékek és színek széles skálája teszi a Karaja Make Up-ot olyan céggé, amely képes a  világpiacon felmerülő igények tökéletes kielégítésére.
A KARAJA termékekről bővebben informálódhattok weboldalunkon:  KARAJA sminktermékek

Bízom benne segíthettünk Nektek, hamarosan folytatjuk blogunkat szem – ajak – pirosító tanácsokkal.

Online időpont foglalás

Online bejelentkezéshez kattints a gombra

Időpontot foglalok

Amennyiben nem találsz a rendszerben olyan kezelést, melyet szeretnél igénybe venni, avagy kérdéseid lennének, úgy kérlek keress minket üzenetben vagy telefonon a 06 30 190 4141 telefonszámon.

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok