Aesthetic Focus Laser – ajakdúsítás


Csodás ajkak, ráncmentes csodás arcbőr az Age Attraction Hyaluron3-al!
Lokális ajakdúsítás és/vagy ráncfeltöltés lézeres stimulációval.

 

01

AESTHETIC FOCUS LASER

Fókuszált lézerfej, mellyel a hatóanyagok beágyazódását segíthetjük elő. A kezelés alatt egy kombinált lézerdiódákból álló erőteljes besugárzást tudunk végezni vele, fájdalommentesen.

02

TRIPLEX HYLURON

A kezeléshez olyan valódi hyluronsavat használunk mely három molekulaméretben tartalmazza a hyaluront és melynek 45%-a különleges mikromolekuláris hyaluron.

Ezt a kezelést neked ajánljuk, ha…

  • Hatékony és természetes ajakdúsítást és/vagy ráncfeltöltést keresel, amely sokáig tartós marad
  • 100%-ig szike és tűmentes kezelést szeretnél
  • Kizárólag természetes anyagokat szeretnél a bőrödbe juttatni
  • Egyszerű, gyors és fájdalommentes kezelésre vágysz
  • Azonnali eredményt szeretnél, ami már az első kezelés után látható

Kezelési folyamat

A kezelés fájdalommentes, hatása pedig azonnal látszik. A hosszan tartó eredmény érdekében a hatóanyagot kúraszerűen, 4-6 alkalom során visszük be. Ezt a 4-6 alkalmat maximum egy hónapon belül szükséges elvégezni, majd a kúrát követően érdemes két hetente egyszer fenntartó kezelést végezni. Intenzívebb eredmény elérése érdekében egy hónapon belül akár 8 alkalmas kúra is végezhető, a fenntartó kezelés ebben az esetben is ajánlott.  

Mivel a kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, ezért nem lehet egyetlen alkalommal „túltölteni” a kezelt felületet, nem alakulnak ki furcsa, eltorzult formák az ajkakon, az arcformán. A hyaluronsav pedig sokáig a bőrben marad, így a hosszan tartó eredmény garantált.

A kezelés időszaka alatt és után otthoni hyaluronsav pótlás javasolt a Pure Face luxus arclemosó és a Hyaluron3 szuperkoncentrátum alkalmazásával.

A lézeres kezelés során extra erős triplex hyaluronsavat juttatunk az ajak és/vagy a meglévő ráncok megfelelő rétegeibe a fájdalommentes MILSYS fókuszált elektroporációs technológia segítségével. Majd a hatóanyagot lézeres stimulációval aktiváljuk, mely ennek hatására megduzzad, és tökéletesen egyenletesen feltölti a bőrt.

Kezelés árak

Ajakdúsítás és feltöltés

21.000 Ft

Lokális ránckezelés szemkörnyéki ráncokra

23.000 Ft

Lokális ránckezelés szemöldök közti ráncokra

17.000 Ft

Lokális ránckezelés orr-ajak barázdákra

17.000 Ft

Lokális ránckezelés hosszanti ráncokra

17.000 Ft

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok