Secret Smoothing testkezelés

Azoknak akik innovatív, hatékony és tartós megoldást keresnek a cellulit karbantartására és az rugalmas bőr hosszú távú fenntartására.

A kezelés során bejuttatott Secret Smoothing szuperkoncentrátum olyan innovatív, élénkítő hatású összetevőket tartalmaz, amelyek fokozzák a zsírégetést és megakadályozzák az új zsírsejtek kialakulását.

01

SECRET SMOOTHING CONCENTRATE

Koncentrátum a cellulit és a megereszkedett bőr regenerálására, aktív erőteljes összetevőkkel.

02

MILSYS® FÓKUSZÁLT ELEKTROPORÁCIÓ

Igazolt hatékonyság a hatóanyagok bejutására melyet „in vito” hatástanulmány igazol. A kutatást 2017 februárjában Németországban a Jenai és Saarbrückeni egyetem kutatóinak szoros együttműködésével, hipermodern mérőműszerek segítségével végezték el.

Német innováció a cellulit kezelésben és alakformálásban

A Meso Laser lokális testkezelése forradalmi megoldást jelent a hatékony cellulit kezelésben és az intenzív alakformálásban. A nagy teljesítményű kezelési eljárás és a Beta Hydroxy 12% speciális peeling ugyanis képes a bőr olyan előkészítésére, mely intenzívebb hatóanyag felszívódást eredményez. Az egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológia pedig lehetővé teszi, hogy az aktív hatóanyagokat igazoltan a bőrbe juttassuk.

A kezelés során bejuttatott Secret Smoothing szuperkoncentrátum olyan innovatív, élénkítő hatású összetevőket tartalmaz, amelyek fokozzák a zsírégetést és megakadályozzák az új zsírsejtek kialakulását. A zsírsejtekre gyakorolt méretcsökkentő hatásuk pedig aktívan segíti a cellulit látható jeleinek megszüntetését annak karbantartását. Az intenzív alakformáló hatás mellett a hatóanyag formula gyengéden táplálja, rugalmasabbá és feszesebbé teszi a bőrt.

Kezelési folyamat

Intenzív lokális testkezelés, időtartama a kezelt terület nagyságától függően változik.
Javasolt kezelési ütem: 6-10 alkalmas kúra
Szalon kezelés hetente kétszer és mindennapos otthoni ápolás Secret Smoothing koncentrátummal. 

Mire számíthatsz kezelés után?

A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és technológiának köszönhetően a kialakult cellulit tünetei finomodnak, a bőrképp simább, tapintásra egyenletesebb lesz. A zsírbontó hatóanyagok sejtszintű bejuttatásának hatására pedig a kezelt terület körméretében is csökkenés várható. Mivel az Age Attraction minden problémát anti-ageing szempontból közelít meg, ezért a kezelés feszesebb, hidratáltabb külsőt is kölcsönöz a bőrnek. Hosszú távon hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig rugalmas, fiatalos bőrképet eredményez.

Kinek ajánljuk?

Aki innovatív, hatékony és tartós megoldást keres a cellulit kezelésére és az alakformálásra.
A kezelés elsődleges célja az eredményes cellulit kezelés, a lokális zsírbontás (kar, hát, has, comb, csípő, térd, toka) és az intenzív bőrfeszesítés.

Kinek nem javasolt a kezelés?

  • Rák
  • sclerosis multipex
  • epilepszia
  • bőrbetegség
  • lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén
  • valamint botox injekciót követő 6 hétben.

A kezelés ára

kezelendő terület nagyságától mérten

10.000 Ft-tól

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok