Problémamegoldó kezelések – Bőrproblémák megoldása

A Meso Laser nagy teljesítményű lézeres kezelései és a hozzájuk alkalmazott természetes, aktív hatóanyagok bámulatos megoldást nyújtanak a problémás bőr kezelésére (gyulladáscsökkentés, regenerálás és halványítás).

Az akné, a rosacea és a pigmentfoltok rendkívül hatékonyan kezelhetők a Meso Laser kezelések segítségével, a problémás bőr gyógyulásához azonban rendkívül fontos, hogy az otthoni ápolás is megfelelő legyen (a problémát ne fokozza, regeneráló, gyulladáscsökkentő, halványító hatással bírjon – probléma fennállásától függően).

01

12 DIÓDÁS IMPULS DIÓDA LASER

Garancia a fájdalommentes mégis rendkívül eredményes kezelési eljárásra.

02

AGE ATTRACTION KÁROS VEGYI ANYAGOKTÓL MENTES HATÓANYAGOK

Garancia a minőségi, hatékony és tartós kezelési eredményekre.

Legfőbb előnyük, hogy gyorsan és fájdalommentesen érhetünk el velük rendkívül tartós eredményt. A probléma súlyosságától függően akár egy-két kezeléssel is teljesen megszüntethetjük azt – vagy kúrára, időszakos fenntartó kezelésekre is szükség lehet. 

Az akné, a rosacea és a pigmentfoltok rendkívül hatékonyan kezelhetők a Meso Laser kezelések segítségével, a problémás bőr gyógyulásához azonban rendkívül fontos, hogy az otthoni ápolás is megfelelő legyen (a problémát ne fokozza, regeneráló, gyulladáscsökkentő, halványító hatással bírjon – probléma fennállásától függően).


Problémamegoldó kezelési paletta


Age Attraction Whitening Skin Care – Pigment halványítás, bőrvilágosítás

Kezelés célja: pigment halványítás / bőrvilágosítás

A kezelés időtartama kb. 40 perc 

Javasolt kezelési ütem: 6 alkalmas kúra (hetente egy kezeléssel

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni kúra javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Youthing Elixir Supreme, Mystic Fruits – problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

Kinek ajánljuk?

Aki pigment halványítást szeretne, vagy világosító kezelést fénykárosodott, szürke, dohányos bőrre. 
A kezelés hatékony segítséget nyújt a kialakult pigmentfoltok halványításában, illetve a bőr természetes pigment képződésének szabályozásában. 

Mire számíthatsz kezelés után?

A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és technológiának köszönhetően a pigment foltok jelentősen halványodnak. A megszürkült, fakó arcbőr felfrissül és életteli teli lesz. Mivel az Age Attraction minden problémát anti-ageing szempontból közelít meg, ezért a kezelés feszesebb, hidratáltabb külsőt is kölcsönöz az arcodnak. Hosszú távon hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig rugalmas, fiatalos bőrképet eredményez.

A kezelés ára

1 alkalmas kezelés

26.000 Ft

6 alkalmas kúra

150.000 Ft

Age Attraction Derma roller kezelés

Kezelés célja: feszesítés, gyulladáscsökkentés / faggyúmirigy szabályozás / stabilizáló problémamegoldás

A kezelés időtartama kb. 20 – 60 perc 

A kezelés ára

1 alkalmas kezelés

21.000 Ft

Age Attraction Cuperosa Ultimate Treatment – Rosacea lézeres kezelése

Kezelés célja: gyulladáscsökkentés / rosacea kezelés

A kezelés időtartama kb. 20-40 perc 

Az Age Attraction Rosacea programja hatékony megoldást nyújt a rosacea tüneteinek eredményes és hosszú távú kezelésére. Kezeléseink személyre szabottak, és mindig a probléma súlyosságához igazodnak. Akut időszakban intenzív és gyors megoldást biztosítunk a bőr javulására, passzív időszakban pedig gondoskodunk róla, hogy a nyugalmi állapot minél tovább fennmaradjon.

Javasolt kezelési ütem

Aktív rosacea esetén: 10 alkalmas kúra
(1-2. héten heti kétszer, 3-4. héten heti egyszer, 5-6. héten heti kétszer)
Nyugalmi állapotú rosacea esetén: 6 alkalmas kúra
(6 héten keresztül, hetente egy alkalommal)

A hosszú távú eredmény eléréshez kiemelten fontos a 3-4 hetente elvégzett, fenntartó lézeres kezelés.

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni kúra javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Youthing Elixir Supreme, Bio Colostrum, Ázsiai Centella ampulla, Mystic Fruits – problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

Kinek ajánljuk?

Aki szeretne hatékonyan és tartósan leszámolni a rosacea okozta bőrproblémákkal.
A kezelés eredményes megoldást nyújt az aktív rosacea tüneteinek kezelésére, a rosacea nyugalmi állapotának hosszú távú fenntartására, valamint a túlzottan érzékeny bőr kezelésére.

Mire számíthatsz kezelés után?

A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és technológiának köszönhetően a bőr gyulladásos folyamatai megszűnnek, az állandó bőrpír visszahúzódik és megszűnik, az érfalak megnyugszanak, a bőr hidratáltsága javul és stabilizálódik. Mivel az Age Attraction minden problémát anti-ageing szempontból közelít meg, ezért a kezelés feszesebb, hidratáltabb külsőt is kölcsönöz az arcodnak. Hosszú távon hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig rugalmas, fiatalos bőrképet eredményez

A kezelés ára

1 alkalmas kezelés

21.000 Ft

10 alkalmas bérlet

195.000 Ft

A lézer gyógyító hatása

Közel 50 éve jelent meg az első orvosi tanulmány arról, hogy a kis dózisú lézersugárzás pozitív biológiai hatással van a bőr állapotára. Gyógyító és fájdalomcsillapító hatása miatt először a bőrgyógyászatban kezdték alkalmazni, nehezen gyógyuló sebek és betegségek kezelésére. Majd egyre inkább elterjedt a szépségápolásban is, hiszen olyan intenzív bőrstimuláló érhető el vele, ami más kozmetikai készülékekkel teljesen elképzelhetetlen.

A lézer belülről, sejtszinten támogatja a bőr saját regenerációját, sérülés és fájdalom nélkül. Ezért lett ez a technológia a nyugati szemléletű szépségápolás alapja – nem csak csupán a látható tüneteket kezeli, hanem segít sokáig megőrizni az egészséges és szép bőrt.

Felerősíti az öngyógyító hatást, amire a bőröd mindig és képes volt. Ezért a bőr öregedési folyamata mellett számos más problémára is megoldást jelent. Ha a sejtjeid aktívabban, gyorsabban működnek, akkor képesek önmaguktól regenerálni olyan tüneteket is, mint pld. a gyulladás, akné, hegek, narancsbőr vagy akár a terhességi csíkok.

Lézeres gyulladáscsökkentő, regeneráló kezelés:  égési sérülés, seb, herpesz, fekény, övsömör. stb..

A kezelés ára

egy terület

5.500 Ft

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok