Kollagén + UV bőrszépítés

Smart kollagéncsöves testszépítő kabin

Egy gép, mely megreformálja az UV fogalmát!

Smart álló testszépítő kabin Vibroplate talppal, valamint UV+kollagén csövekkel, mely lehetővé teszi, hogy barnulj, vagy kollagént használj a RED LIGHT terápiával.
Mostantól nem kell megalkudni a hagyományos szoláriumok által kínált szolgáltatásokkal! Add meg magadnak mindazt, amit megérdemelsz!

Szeretnél kellemes bronzos barna bőrt? Esetleg fiatalos külsőt? Szeretnéd, ha nem kellene aggódnod a szolárium gépek használata során nagyon gyakran fellépő mellékhatásokkal? Leégéssel?
Akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a világhírű olasz Smart Technologies legújabb szolárium berendezését a „Platinum”-ot, ami Pécsett egyedülálló lehetőséget nyújt a bőrápolás szerelmeseinek. 

Mitől más ez a kabin a megszokott szoláriumoktól?

  • a barnítás Olasz módra történik, az eredmény tengerparti gyönyörű karamell bőrszín
  • nem csak barnít, a kollagén csöveknek köszönhetően AZONNAL ápolja, táplálja a bőr felszínét, így az selymesen ápolt, regenerált, üde és bársonyos lesz
  • formáját tekintve álló, azaz nem kell szembesülnöd a fekvő szoláriumok negatív hatásával
  • a bőrápoláshoz / barnításhoz szükséges időtartamot a bőrtípusodnak ( 2.3.4.) megfelelően választjuk ki. Ezzel elkerülhető a rövid- vagy hosszú távon jelentkező nem megfelelő szoláriumozásból származó bőrprobléma.
  • tágas és szellős ( nagyméretű: 110×110 cm! ÉS nagyméretű / nagy teljesítményű ventilátor! ), így nem kell félned a bezártságtól, a légszomjtól
  • mivel több fajta bőrtípusra kialakított program közül választhatsz, bátran veheted igénybe akkor is ha nagyon fehér-, és akkor is, ha már jelentősen barnult a bőröd.
  • egyedi küllem, egyedi tudás megfizethető áron!

Miért teszed ki magad a „tömeg cikként” gyártott szoláriumok kockázatának?

Gyere hozzánk, nálunk egy új gép új csövekkel, tágas belső térrel, bőrápoló tulajdonsággal vár Rád.

Amit kínálunk: Barnulás + Bőr regenerálás + Alakformálás        

Akár három teljes testkezelés párhuzamosan! 

A Platinum 3 funkcióval rendelkezik:
szolárium, kollagén fényterápia és vibro plate talp.
Ezzel vendégeinknek lehetőséget nyújtunk arra, hogy ne kelljen kompromisszumot kötniük a fiatalság megőrzése és az egészséges életmód között.
A személyre szabottság legjobb bizonyítéka az, hogy a három funkció egymástól külön, és egyszerre is használható.

Szolárium ( UV ) funkció

Ebben az esetben a berendezés hasonló más kisebb teljesítményű szolárium gépekhez, azonban bőrbarát, D-vitamint serkentő UV csövekkel van felszerelve, továbbá három különböző bőrtípusra van optimalizálva a barnulási funkció. Így nem történhet meg, hogy bőre megég, vagy károsodik a gép használatát követően.

Kollagén fényterápia

Használata során megszűnnek a kisebb szarkalábak, a bőr felszíne egyenletesebbé és rózsásabbá (fiatalosabbá) válik, gyógyítja a sebek begyógyulását, segít eltüntetni a hegeket és aknékat, ellenállóbbá teszi a bőrfelszínt a káros sugarak kivédése érdekében, megszünteti a napozás okozta kellemetlen tüneteket.

A fényterápia alapja egy olyan kipróbált eljárás, amit az orvoslásban már régóta ismernek. A fény segítségével megújítja a kollagén rostokat, ezáltal téve feszesebbé, rugalmasabbá, fiatalabbá a bőrt. Nagy előnye az eljárásnak, hogy más bőrfiatalító eljárásokkal szemben fájdalom mentes és természetes módon regenerálja testünk kollagén rostjait. Már a 3. – 4. alkalom után érezhető hatás! Akár önállóan is javasolt a használata.

Szolárium + Kollagén fényterápia

Ez a funkció a Platinum igazi innovációja. A személyre szabottan alakítható program két részből áll:

  • Előkészítő fázis fényterápiával 7 percben, mely során a kollagén csövek segítségével a kezelés felkészíti, fogékonyabbá teszi, és ezáltal védelemmel készíti fel a bőrt az UV sugarakkal szemben
  • Barnító fázis – 7 percben, szűrt UV sugarak, amitől a bőr puhább lesz, és fogékonyabb a barnulásra 

Vagy döntése alapján mindez történhet fordítva is: így az első fázisban 7 percen keresztül barnul a bőr, majd a második 7 percben a kollagén hidratálja és stabilizálja a bőr felszínét, így a barnaság hosszabb ideig tart.

A végeredmény mindkét funkció esetében

Hidratált barnaság, amitől a bőr fiatalabbnak látszik és könnyebben hasznosítja a szolárium pozitív hatásait. Vendégeink kiválaszthatják a saját bőrtípusuknak megfelelő programot, ezzel megnyitva a lehetőséget azok előtt, akik eddig nem mertek szoláriumba járni a túl erős csövek miatt. Ezt a funkciót egyaránt ajánljuk minden korosztály tagjának, hiszen az egyedi beállításoknak köszönhetően mindenki testre szabott kezelésben részesül. Ráadásul a teljes kezelés mindössze 14 percet vesz igénybe.

Vibro plate

Többfunkciós fitneszeszköz, amely ötvözi a cardio edzést, az izomtónus javítást, a kalóriaégetést, a rugalmassági edzést és a pihentető masszázst – mindezt egyetlen eszközben, mindenki számára. Rezgő mozgása felgyorsítja a láb vérkeringését, így a berendezés másik két funkciójával együtt használva a problémás lábszár területen is egyenletesebb színt érhetünk el.

Összefoglalva egy olyan kozmetikai szolgáltatást kínálunk Önnek, amely egyedülálló módon segít egészsége és szépsége megőrzésében.
Ha Ön szereti az egyedi, modern megoldásokat akkor jöjjön el és próbálja ki a Smart Technologies Platinum UV+Collagent!

Árak

Szolárium ( UV )

100 Ft / perc

Kollagén 

100 Ft / perc

Bérlet 10 alkalomra, minimum 90 percre

80 Ft/perc

A kollagén terápiát önállóan is kérheted!

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok