MILSYS® Fókuszált mezoterápia +20

Huszonéveseknek, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével.

A MILSYS® fókuszált mezoterápia kezelést nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával, hiszen egy olyan igazoltan hatékony esztétikai beavatkozás, amely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható.

Ezt a kezelést lézerfény nélkül használjuk.

01 – MILSYS® Fókuszált elektroporáció

Igazolt hatékonyság a hatóanyagok bejutására melyet „in vito” hatástanulmány igazol. A kutatást 2017 februárjában Németországban a Jenai és Saarbrückeni egyetem kutatóinak szoros együttműködésével, hipermodern mérőműszerek segítségével végezték el.

02 – EGYEDÜLÁLLÓ TRIPLEX HYALURON

A MILSYS® fókuszált mezoterápiához is valódi hyluronsavat használunk, ellenőrzött forrásból.

A bőr öregedése már huszonéves korban, láthatatlanul elkezdődik. A fókuszált mezoterápia egyedülállóan hatékony megoldás arra, hogy időben felvegyük vele a küzdelmet, megelőzzük a tünetek kialakulását és hosszú távon megőrizzük a gyönyörű, ápolt bőrt.

A MILSYS® fókuszált mezoterápia kezelést nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával, hiszen egy olyan igazoltan hatékony esztétikai beavatkozás, amely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható.

A Meso Laser – más készülékkel ellentétben – eredeti elektroporációs technológiát alkalmaz. Eredményességét független hatástanulmány igazolta. Elektromos ingereket küldve úgynevezett “elektromos kapukat” nyit meg a bőrben, melyeken keresztül az aktív hatóanyagok igazoltan bejutnak a bőrbe. A kezelés végeztével ezek a kapuk bezáródnak, a hatóanyagok pedig bent maradnak, és ott fejtik ki hatásukat, ahol valóban szükséges. Az igazoltan eredményes Meso Laser elektroporációs technológia és az Age Attraction szuperprémium minőségű hatóanyagainak együttes alkalmazásával így valóban intenzív és tartós anti-ageing eredményt érhetünk el.

Kezelési folyamat

 • A kezelés időtartama kb. 50 perc.
 • Javasolt ütemezés: 6 alkalmas kúra
 • Az első 3 kezelés heti rendszerességgel, majd két-három hetente egy kezelés.
 • A fenntartó kezeléseket egyénre szabottan 4-8 hetente javasoljuk.

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni éjszakai peeling kúra vagy mélyhidratáló ápolás javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Mystic Fruits vagy Youngernizer – problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

Kinek ajánljuk?

Huszonéveseknek, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével.

A kezelés elődleges célja a lifting és ránckezelés, de az igazolt hatóanyag bevitel lehetőséget nyújt más, pl. gyulladáscsökkentő, pigment halványító anyagok használatára is.

Mire számíthatsz kezelés után?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hyaluronsav igazoltan bejut a bőrbe, amely képes megkötni és tárolni azt, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

Milyen hatóanyagokat használunk?

Minden kezelést az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket (hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt, vitaminok, para zsázsa, stb.).

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

A termékskála az otthoni ápoláshoz használatos készítményeket is tartalmazza, amelyekkel fokozható a kezelések hatása és még tartósabb eredmény érhető el.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

 • Pacemaker
 • epilepszia
 • terhesség
 • ekcéma
 • lázas állapot esetén
 • valamint botox injekció utáni 30 napban
 • és műtétet követő 40 napban (a műtét helyén).

Kezelés ára

1 alkalmas kezelés

25.000 Ft

10 alkalmas kúra esetén + 1 alkalom ajándék ( 10 alkalmat fizet, 11 kezelést adunk ) 

250.000 Ft

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok