MILSYS® Laser Special – (kollagén rekonstrukció)


Kollagén rekonstrukció 30-40 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni fiatalos megjelenésüket.

A lézeres kollagén mátrix rekonstrukció az egyik legmeghatározóbb kezeléssé vált a hosszú távú anti-ageing területén.

Számos kutatás bizonyította, hogy a speciális lézerek (nagyon pontosan meghatározott lézerfénnyel, teljesítménnyel és kezelési protokollal) képesek pozitívan hatni a kollagén mátrixra, és sokáig rugalmasan tartani a bőrt.

01 – VALÓDI KOLLAGÉN INDUKCIÓ

A lézer ún. biostimuláló hatásának köszönhetően egyedülálló hatékonysággal stimulálható a kollagénszintézis.

02 – BIO STIMULÁCIÓ

A MILSYS® Laser Special kezelés kapcsán alkalmanként 30 perces alapos lézerstimulációval ébresztjük fel a szunnyadó fibroblaszt állományt.

A bőr kollagén mátrixa fiatal korban elképesztően feszes és rugalmas. Az idő múlásával azonban a kollagén rostok egyre jobban kinyúlnak, és bőrünk rohamos tempóban veszíti el tartását.
Ezt a folyamatot hatékonyan megelőzhetjük időben elkezdett, évente beütemezett Laser Special kollagén mátrix rekonstrukciós kúrával.

A lézeres kollagén mátrix rekonstrukció az egyik legmeghatározóbb kezeléssé vált a hosszú távú anti-ageing területén. Számos kutatás bizonyította, hogy a speciális lézerek (nagyon pontosan meghatározott lézerfénnyel, teljesítménnyel és kezelési protokollal) képesek pozitívan hatni a  kollagén mátrixra, és sokáig rugalmasan tartani a bőrt. A Meso Laser nagy teljesítményű lézere intenzíven stimulálja a fibroblaszt sejteket, rugalmasabbá teszi a kollagén mátrixot, ezáltal pozitív hatással van az öregedési folyamatok lassítására.

Kezelési folyamat

  • A kezelés időtartama kb. 40-50 perc.
  • Javasolt ütemezés: 10 alkalmas kúra – 1 hónap alatt elvégezve (Az első és második héten 3-3 kezelés, a harmadik és negyedik héten 2-2 kezelés.)

A teljes kúra elvégzése évente 1-2 alkalommal javasolt.
A kúra hosszú távú hatását jelentősen növelhetjük fenntartó kezelésekkel: 2 alkalom Meso Laser mezoterápiás kezeléssel igazoltan bőrbe jutó hyaluronsavas töltéssel.    

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni éjszakai peeling kúra vagy kollagén termelődést segítő peptid alapú ápolás javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Youth Wonder, Mystic Fruits vagy Youngernizer – problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

Mire számíthatsz kezelés után?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hatóanyagok igazoltan a bőrbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

Milyen hatóanyagokat használunk?

Minden kezelést az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket (hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt, vitaminok, para zsázsa, stb.).

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

A termékskála az otthoni ápoláshoz használatos készítményeket is tartalmazza, amelyekkel fokozható a kezelések hatása és még tartósabb eredmény érhető el.

Kinek ajánljuk?

30-40 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.
A kezelés extrém erős kollagén mátrix rekonstrukciós kúra, elsődleges célja a lifting és ránckezelés. Látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

  • Rák
  • sclerosis multipex
  • epilepszia
  • bőrbetegség
  • lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén
  • valamint botox injekciót követő 6 hétben

A kezelés ára

1 alkalmas kezelés

21.000 Ft

10 alkalmas kúra esetén + 1 alkalom ajándék ( 10 alkalmat fizet, 11 kezelést adunk )

210.000 Ft

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok