BHSYS® Meso Peel – láthatatlan hámlasztás

Forradalmian komplex rendszer a szépséghibák ellen.

Mikro hámlasztáson alapuló kezelési rendszer, amely rendelkezik a leghatékonyabb hámlasztási eljárások minden előnyével azok kellemetlen tünetei nélkül.

01

BETA HYDROXY (BH)

Egyedülállóan biztonságos regeneráló peeling, mely porszerű hámlással biztosítja a hámlást

02

A LÁTHATATLAN HÁMLASZTÁS

A BH peelingnek köszönhetően láthatatlan a hámlási folyamat.

A fiatal bőr elképesztően feszes, üde és rugalmas. Ám a hormonális változások, betegségek és sérülések apró nyomokat hagynak rajta, amik az idő múlásával egyre jobban láthatóvá válnak. Majd elindul az öregedési folyamat is, bőrünk megereszkedik és megjelennek az első ráncok. Ahhoz, hogy ezeket a szépséghibákat hatékonyan kezelni tudjuk, egy átfogó rendszerre van szükség, ami nem csupán az egyes tünetekre fókuszál, hanem komplex és hosszú távú megújulást biztosít a bőrnek. Rohanó világunkban azonban kevesen vannak azok, akik a regeneráló, hámlasztó kúrák időszaka alatt szabadságra tudnának menni, hogy otthon vészeljék át a kezelések kellemetlen tüneteit (lemezes hámlás, aktív pirosodás).

Ezért jött létre a forradalmian komplex BHSYS® Meso Peel – hámlasztáson alapuló kezelési rendszer, amely rendelkezik a leghatékonyabb hámlasztási eljárások minden előnyével azok kellemetlen tünetei nélkül.

A BHSYS® rendszert úgy alakítottuk ki, hogy tökéletesen alkalmazkodni tudjon a legkülönfélébb igényekhez. Az egyedülállóan kíméletes, mégis nagyon intenzív peeling kúrát az év bármely szakában végezhetjük, akár nyáron is. A BHSYS® Meso Peel szalonkezelésekből pedig egyszeri, gyorsan elvégezhető protokollt is létrehoztunk. 

Kíméletes, még is intenzív peeling

Beta Hydroxy Peeling különleges PHA savai a nagyon érzékeny bőr hámlasztására, regenerálására is
alkalmasak. Ugyanolyan, vagy még jobb hatékonysággal működnek, mint az AHA savak vagy más mélyhámlasztó eljárások, miközben semmiféle irritációt, vagy kellemetlen tünet együttest nem okoznak. Az év bármely szakaszában alkalmazhatóak, ellentétben a legtöbb peeling kúrával. A BHSYS® kezelések hatására ugyanis a bőr fényérzékenysége nem nő, még akkor sem, ha a kúrát nyáron végezzük. Sőt, a legújabb kutatások szerint a megfelelő PHA képes jelentősen erősíteni a bőr védekezési funkcióját a fényérzékenységgel szemben.

Személyre szabott peeling kezelések – bármikor, bárkinek    

A BHSYS® rendszer kezelései

BHSYS® Meso Peel – 6 alkalmas kúra
Extrém erős regeneráló peeling kúra – kitűnő feszesítő hatással megkoronázva.

A kezelés ára

22.000 Ft/alkalom

6 alkalmas bérlet

130.000 Ft

BHSYS® Effect Skin Care – 1 alkalmas gyorsregeneráló BHSYS® Meso Peel kezelés
Intenzív bőrmegújító (hámlasztó) szalonkezelés, regeneráló és feszesítő hatással, a hámlasztás kellemetlen tünetei nélkül.

A kezelés ára

26.500 Ft

BHSYS® Meso Peel – Éjszakai Peeling kúra
Egyedülálló otthoni peeling kúra, amely a BHSYS® rendszer elengedhetetlen részét képezi. A BHSYS® Effect Skin Care kezelést követően vagy a BHSYS® Meso Peel kúrával egy időben 4-6 hétig javasolt végezni.

Mire számíthatsz a kezelés után?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a peeling hatás megújítja a teljes bőrképet, a hatóanyagok pedig igazoltan a bőrbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással van az öregedési folyamatok lassítására és sokáig rugalmas, fiatalos bőrképet eredményez.

Milyen hatóanyagokat használunk?

Minden kezelést az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. Az extrém bőrmegújító hatást nemcsak a különleges Beta Hydroxy peeling alapok biztosítják, hanem olyan hatóanyagok mint az őssejtes hyaluronsav (valódi mikromolekuláris hyaluronnal), az erőteljes Argirelin és a komplex C-vitamin formula. A BHSYS® MESO PEEL rendszerben ezek a kiemelkedő hatékonyságú összetevők úgy illeszkednek egymáshoz, hogy a lehető legintenzívebben stimulálják a bőr javító mechanizmusait, mindezt kellemetlen tünetek és irritáció nélkül.

Kinek ajánljuk?

30-40 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.
A kezelés extrém erős regeneráló kúra, kitűnő regeneráló, bőrmegújító, feszesítő és gyulladáscsökkentő hatással. Látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.    

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

  • Rák
  • sclerosis multipex
  • epilepszia
  • bőrbetegség
  • lázas állapot, vírusos megbetegedés esetén
  • illetve terhesség és szoptatási időszak idején.

Az igazi szépség forrása.
Ismerd meg a Szépségszalonunk kényeztető világát!

A Szépségszalonunk egy olyan hely, ahol a vendégeink szépségére specializálódunk. Szolgáltatásainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki ragyogó és magabiztos legyen.

Időpontot foglalok